Adverteren op Mediaonderzoek.nl

surfvolumeZichtbaarheid en vindbaarheid zijn onmisbaar in het huidige digitale tijdperk. Zoekmachines vormen een dagelijks vertrekpunt van veel surfsessies. Zo ook voor Mediaonderzoek.nl. Ruim 60% van het verkeer op Mediaonderzoek.nl is afkomstig van één of meerdere zoekmachines. Bij veel vaktermen uit de media staat Mediaonderzoek.nl op de eerste resultaatpagina van de diverse zoekmachines en bij sommige termen zelfs helemaal bovenaan.

Daarbij komt dat Mediaonderzoek.nl vrijwel uitsluitend wordt bezocht door mediaprofessionals. Een high-end doelgroep van vooraanstaande beslissers in de media- en communicatiewereld.

Vanaf nu is het mogelijk om te profiteren van de vindbaarheid en bezoekersprofiel van Mediaonderzoek.nl. Dat kan op twee manieren:

  1. Een profielpagina van uw (onderzoeks-) bureau in de gelijknamige rubriek. Op deze pagina staat een beschrijving van uw bureau, contactgegevens en links van uw bureau op Google en Mediaonderzoek.nl. Uiteraard met logo en foto’s, maar wel in de look and feel van de site. Zo is uw bureau is nog beter vindbaar en de primaire informatie is meteen beschikbaar. Kosten voor een profielpagina zijn € 500,- per jaar.
  2. Een advertorial op de homepage van Mediaonderzoek.nl. Deze advertorial is gedurende een week of maand zichtbaar als tweede bericht op de homepage. Een advertorial voor een maand kan tussentijds worden gewijzigd. De kosten voor een week zijn € 500,-. Voor een maand bedragen de kosten € 1.500,-.

Genoemde kosten zijn inclusief opmaak en exclusief de geldende BTW.

Heeft u interesse in zo’n profielpagina en/of advertorial op ’s lands grootste weblog over mediaonderzoek en aanpalende zaken? Neem dan contact met op via email of de contactpagina op Mediaonderzoek.nl. Bellen kan ook: 06 51 240 353.